Afhaalgerechten tijdens tijdelijke sluiting
U vernam ongetwijfeld al dat restaurants tijdelijk moeten sluiten omwille van covid-19.
Tijdens deze periode kan u in het weekend bij ons terecht voor afhaalgerechten.
Op deze manier kunnen we u blijven verwennen. En u steunt ons op deze manier.
Hoofdgerechten
Op het moment gemalen & bereide rundertartaar : 26.50 €
Filet pur : 35.00 €
Belgische entrecôte : 32.00 €
Ierse entrecôte van de chef : 38.00 €
Belgische côte à l’os (2 pers.) enkel bleu of saignant : 32.00 € pp
Ierse Côte à l’os (2 pers.) enkel bleu of saignant : 38.00 € pp
Kalfsrib natuur (België) : 34.00 €
Bearnaise, champignons, lookboter, pepersaus : 2.50 €
Vitello Tonato : 28.00 €
Gebakken zeetong : dagprijs
Tomaat met garnalen : dagprijs
Salade met gebakken geitenkaas : 25.00 €
Wijnkaart
Bij restaurant Auberge l’Entrecôte kan u zorgeloos genieten van een hemelse combinatie van gepaste wijnen bij een lekker stuk vlees of vis. De wijnkaart bestaat uit een zeer mooie gevarieerd aanbod in alle prijsklassen met toppers van zowel Franse als wereldwijnen.
In gezellige oranjerie kan u ook genieten van een ruime keuze aperitieven en digestieven.
Franse toppers
Château La Marzelle 2010
Château Moulin riche 2010
Château La Pointe 2010
Château La Parde de Haut-Bailly 2010
Château de Sales 2010
Château Lafleur Gazin 2010
Château Talbot 2014
Pavillon de Léoville Poyferré 2009
Château Carbonnieux : 2012
Croix de Beaucaillou 2008
Château Beychevelle 2011
Château Badette
Château Batailley 2009
Clos René : 2015
Château Fleur Cardinale 2015
Wereldwijnen toppers
Vega Sicilia Unico 2003
Brunello di Montalcino
Gaja Dagromis Barolo

