Hoofdgerechten
Op het moment gemalen & bereide rundertartaar : 28.50 €
Filet pur : 35.00 €
Ierse entrecôte van de chef : 47.00 €
Belgische côte à l’os (2 pers.) enkel bleu of saignant : 36.50 € pp
Ierse Côte à l’os (2 pers.) enkel bleu of saignant : 47.50 € pp
Kalfsrib natuur (België) : 34.50 €
Bearnaise, champignons, lookboter, pepersaus : 2.50 €
Vitello Tonato : 28.00 €
Gebakken zeetong : dagprijs
Coeur de boeuf tomaat met garnalen : dagprijs
Salade met gebakken geitenkaas : 26.00 €
Wijnkaart
Bij restaurant Auberge l’Entrecôte kan u zorgeloos genieten van een hemelse combinatie van gepaste wijnen bij een lekker stuk vlees of vis. De wijnkaart bestaat uit een zeer mooie gevarieerd aanbod in alle prijsklassen met toppers van zowel Franse als wereldwijnen.
2018 was een topjaar! We hebben een mooie selectie ter beschikking.
In gezellige oranjerie kan u ook genieten van een ruime keuze aperitieven en digestieven.
Franse toppers
Château La Marzelle
Château Moulin riche
Château La Pointe
Château La Parde de Haut-Bailly
Château de Sales
Château Lafleur Gazin
Château Talbot
Pavillon de Léoville Poyferré
Château Carbonnieux
Croix de Beaucaillou
Château Beychevelle
Château Badette
Château Batailley
Clos René
Château Fleur Cardinale
Wereldwijnen toppers
Vega Sicilia Unico
Brunello di Montalcino
Gaja Dagromis Barolo
Hartelijk welkom
RESERVEREN
U kan telefonisch reserveren via het nummer +32 (0)55 20 80 69. Reservatie via e-mail is niet mogelijk.
We sturen altijd een bevestiging. Pas dan is uw reservatie definitief.
- Gratis fietsenberging met oplaadpunten
- Wintertuin
- Afgesloten parking
- Faciliteiten mindervaliden
- Terras
- Bar - lounge
- Hotel
- Rokersruimte
- Groepscapaciteit: 45 personen
Pontstraat 61
9690 Kluisbergen
Belgium
0032 (0)55 20 80 69
info@auberge-lentrecote.be
Open van vrijdagavond
t.e.m. maandagavond
Ontdek de suggesties op onze Facebook pagina